Мени

МААМ

Македонска Асоцијација
на Агенции за Маркетинг

За МААМ

Стручно и непрофитно здружение на агенции што професионално се занимаваат со комуникации од областа на маркетингот, адвертајзингот, односите со јавноста, закуп на медиумски простор, дигиталниот маркетинг и други форми на комуникациски дисциплини. Основана е во 2002 година, од водечките агенции во земјава.

Цели на МААМ

Развивање и унапредување на професијата, заштита на интегритетот и угледот на струката, како и заштита на професионалните интереси. Покрај тоа, МААМ се залага за подигнување на јавната свест за значењето и улогата на професијата, како и промоција на квалитетни и професионални комуникации во компаниите, институциите, непрофитните организации итн.

МААМ Активности

Нови комуникациски трендови - инфлуенсер маркетинг

„Нови комуникациски трендови - инфлуенсер маркетинг“ е насловот на Конференцијата што на 29 март (петок), со почеток во 10 часот, ќе се одржи во хотелот „Александар палас“ во Скопје. Со оглед на актуелноста на овој комуникациски тренд, содржината на Конференцијата е корисна за сите субјекти и поединци што се дел од професијата, но и надвор од неа.

Панелисти на настанот

Искуството, како и предизвиците, пред присутните ќе ги споделат професионалци од професијата од земјата и од регионот. Финалната листа на панелисти ќе биде дополнително објавена.

Како до влезници?

Влезници за Конференцијата можете да набавите на сајтот kupikartizase.com, по цена од 1.500 денари. За влезници, кликнете тука

На фактура
Пратете маил на: frosina@maam.mk

Директно на трансакциска сметка:
Бр. на сметка 210056863930125,
Нназив на примач: "Македонска Асоцијација на Агенции за Маркетинг - МААМ Скопје",
Банка НЛБ банка
Цел на дознака: Учество на конференција

Агенда на настанот

1 дел 10:00 - 12:00

Љубица Вукчевиќ
Direct Media
Media Trends 2019

Срѓан Ерцег
HUGE Media
Нови трендови во комуникација

Панел Дискусија
Најнови трендови во медиумите
Модератор: Ненад Ристовски
Љубица Вукчевиќ, Срѓан Ерцег, Зоран Спасов Ѕоф, Игор Трајкоски.

12:00 - 12:30: Кафе пауза

2 дел 12:30 - 14:30

Данка Трбоевиќ
ИАБ Србија
Reprice Influencer

Домен Мавриќ
AVI
@Webinfluential

Панел Дискусија
Инфлуенсер Маркетинг
Модератор: Ели Пешева
Коста Петров, Сергеј Варошлија, Алеш Грахек, Данка Трбоевиќ

Извршен одбор на МААМ

  • Managing partner во New Moment

    Author image
    Сашо Пешев Претседател, MAAM.
  • Managing Director во Ovation Advertising

    Author image
    Елена Стефаноска Потпретседател, МААМ.

Членки на МААМ

Во моментов МААМ брои 13 членки, кои се лидери во комуникациската индустрија во земјава. Аплицирај за членство

Direct Media

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Direct Media

Division

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Division

Futura

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Futura

Idea Plus

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Idea Plus

Image PR

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Image PR

New Moment

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: New Moment

McCann

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: McCann

Media House

Македонска маркетинг агенција

Media Plan

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Media Plan

Ovation

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Ovation

Plus Media

Македонска маркетинг агенција

Publicis

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Publicis

Universal Media

Дознај повеќе на нивниот веб сајт: Universal Media

Контакт

Каде да не најдете

Испратете ни порака
Се испраќа...
Пораката се испрати успешно.
Контакт информации
Каде да не најдете

Костурски Херои бр. 2
contact@maam.mk

Лице за контакт

Фросина Божиноска
Генерален Секретар
frosina@maam.mk

Контакт телефон

Мобилен: +389 71 392 79